Хороскоп за деня – 3 март 2024, неделя  Овен Дамите, родени

...
Хороскоп за деня – 3 март 2024, неделя  Овен
Дамите, родени
Коментари Харесай

Късмет за Скорпиона в любовта, а Овенът да не флиртува, защото ще се разочарова!

Хороскоп за деня – 3 март 2024, неделя 

Овен
Дамите, родени под този знак, да се пазят от измамници, привлечени от парите им!Ограничете контактите с непознати! Желателно е тъкмо в този ден самотните мъже да не си търсят виртуални обожателки. След флирт в чата, може да се стигне до среща, само че ще се разочаровате. 

Телец
Денят няма да е лек за вас, само че се подгответе за срещи и приятни изненади! Трудностите ще са свързани с вземането на верни решения в къс период и с осъществяването на поставените цели. Предразположени сте към кожни болести.

Близнаци
Не пропускайте предоставените ви от ориста благоприятни условия! Меркурий поддържа устрема ви за развиване. Ще имат триумф най-много тези от вас, които се занимават с научна работа и бизнес. Общуването ще е прелестно и мечтано, изключително с представителите на противоположния пол.

Рак
Дори при внезапни промени, запазете идеалите си! Не се занимавайте със съмнителните каузи, а с околните си бъдете деликатни! Не ги засипвайте с обвинявания, тъй като може да се изпокарат и след това да съжалявате, само че ще ви е мъчно да се помирите! В този ден добре се усвояват медикаментите. 

Лъв
Това е ден за равносметка. При някои от вас сянката предишното тегне като поличба. Това, което ви се случва в този момент, е разследване от нещо, което е трябвало да извършите. За да продължите напред с нови сили, би трябвало да се освободите от товара, изпълнявайки това, което сте отлагали. 

Дева
Ключова е вашата психическа конфигурация. До какъв брой ще успявате в плановете, в действителност зависи от вашето въображение и религия. Семейните представители на този знак да извърнат повече внимание на възпитанието на децата си! Само те могат ги спасят от скуката.

Везни
Представителите на този зодиакален знак ще имат триумф. Денят е добър за работа в колектив, за учене и приемане на нова информация. Може да не се чувствате удобно поради натоварване на стомаха, започнете диета!

Скорпион
През този ден не започвайте значими неща! По-добре си почивайте, вместо да съжалявате, че сте си прахосали времето и напъните на вятъра! Не се занимавайте с хазарт и внимавайте с вложенията, тъй като може да загубите много пари! В любовта ще имате повече шанс.

Стрелец
Денят е удобен за промяна на ситуацията или на дома. Трябва обаче да обърнете внимание на здравето си и да се откажете от нездравословните привички. Ограничете цигарите и алкохола! Ако не се чувствате добре, не отлагайте срещата с персоналния си доктор!

Козирог
Погрижете се за себе си! Нужна ви е отмора и смяна в режима на хранене. Както споделят диетолозите, човек самичък си копае гроба с нож и вилица в ръка. Затова е време да започнете да се храните разделно. Консумирайте по-богата на витамини храна и пийте повече течности!

Водолей
Мъжете евентуално ще бъдат изправени пред комплициран избор сред кариерата и любовта. По-добре си вземете отпуска, тъй като това може да се окаже пречка в връзките ви с обичания (любимата)! Дамите може да се разболеят от вирусни или от сърдечно-съдови болести.

Риби
Отделете повече внимание на своите другари и близки! Важно е с нищо да не прекалявате, изключително в края на деня, когато ще се чувствате извънредно изтощени. Доверявайте се на интуицията си и на хората, които обичате! В този ден не е желателно да се натоварвате физически. 

за всички зодии
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР